Speltips: Udinese – Inter : Tipsbloggen.com

Speltips: Udinese – Inter

April 25, 2012 av Coco  

Serie-A

Udinese-Inter

Plats: Stadio Friuli

Onsdag  25/4  kl 15.00

Visas på TV4 Sport

Udinese har sackat lite den senaste tiden i serien men laget har mycket kvar att spela för.En Champions Leauge plats är fortfarande inom räckhåll för Guidolins krigare och hemma på Friuli är man oerhört starka. Fernandes-Isla-Badu-Coda missar samtliga dagens fight. Tror att kaptenen Antonio Di Natale får fart på sitt mannskap i eftermiddag då ett skakigt Inter kommer på besök.

Preliminär startelva: (3-5-1-1) Handanovic-Benatia-Danilo-Domizzi-Basta-Pinzi-Pazienza-Asamoha-Pasquale-Torje-Di Natale

Inter har haft en jobbig säsong med mycket skador, stundtals dåligt spel och även tvingats till ett tränarbyte.Vid en eventuell förlust eller ett oavgjort resultat idag för den nye tränaren Stramaccioni ser det blytungt ut att nå en CL-plats. Chivu-Zanetti-Samuel är inte tillgängliga. Måste gå framåt för att knipa en viktig 3 poängare.

Preliminär startelva: (4-3-3) Julio Ceasar-Nagatomo-Ranocchia-Lucio-Maicon-Obi-Cambiasso-Stankovic-Zarate-Milito-Alvarez

Udineses tre senaste: Chievo (b) 0-0, AS Roma (b) 3-1, Parma (h) 3-1.

Inters tre senaste: Fiorentina (b) 0-0, Siena (h) 2-1, Cagliari (b) 2-2.

TB-tipset: Två lag som jagar CL-platsen och måste vara offensiva. Både lagen med lite svajiga försvarsspel  men som också i likhet med varandra besitter starka anfallskrafter. Vi tror på en öppen match med mycket målchanser på båda håll. Vi lirar en silverpeng på över 2,5 mål i matchen till 1,87 (Expekt). Kör även ett intressant specialspel på Antonio Di Natale som målskytt till 2.20 (Expekt).

Lycka till om ni ryggar!!

Skriv en egen kommentar

Vad tycker du? Dela med dig av din åsikt!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.