Speltips: Kroatien-Sverige : Tipsbloggen.com

Speltips: Kroatien-Sverige

Februari 29, 2012 av Europa Red.  

Träningslandskamp
Kroatien-Sverige
Onsdag 29 februari kl 20.30
Visas på TV3

Svenskt genrep inför sommarens EM-fest där den mesta av förhandshysterin handlat om 19-årige John Guidettis debut i blågult – av förhandsrapporterna att döma lutar dock det mesta åt att det stekheta Hollandsproffset får inleda på bänken. Viktige Daniel Majstorovic skadade sig så illa på sista träningen att han missar både kvällens landskamp och hela EM-slutspelet – ett riktigt jobbigt bakslag. På den så omdiskuterade högerbacksplatsen ser det ut som att Erik Hamrén kommer att testa Andreas Granqvist.

Kroatien, rankade nia i världen, är även dom klara för sommarens EM-spel och hemmalaget kommer med en riktigt stark trupp till dagens träningslandskamp. Bland spelarna som förbundskapten Bilic tagit ut finns meriterade namn som Luka Modric, Niko Kranjcar, Ivica Olic, Danijel Pranjic, Ivan Rakitic och Vedran Corluka.

Kroatiens tre senaste matcher: -.
Sveriges tre senaste matcher: -.

TB-tipset: Hemma i Zagreb är kroaterna av tradition en riktig maktfaktor och då förbundskapten Bilic dessutom har tagit ut en slagkraftig trupp så tror vi Sverige får svårt att freda sig. En silverpeng spelas på att Kroatien vinner matchen till oddset 2,00 (bet365).

Skriv en egen kommentar

Vad tycker du? Dela med dig av din åsikt!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.