Speltips: Man Utd-Ajax : Tipsbloggen.com

Speltips: Man Utd-Ajax

Februari 23, 2012 av Europa Red.  

Europa League
Man Utd-Ajax
Torsdag 23 februari kl 21.00
Visas på TV4 Sport

United vann bortamatchen med 2-0 och hade full kontroll på händelserna hela vägen. Nu har truppen fått vila en vecka eftersom laget var ledigt i helgen och det finns ingen risk för slitna ben. Wayne Rooney har en halsinfektion och spelar inte men i övrigt är truppen frisk. Paul Pogba vilades i reservlagsmatchen senast och lär få chansen från start.

Ajax måste gå för mål framåt och det kommer att straffa sig. Nicolai Boilesen, Dmitry Bulykin, Theo Janssen, Gregory van der Wiel och Eyong Enoh saknas och det sänker holländarnas chanser för en skräll på Old Trafford. 19-åringen Davy Klaassen kan få chansen på topp när så många saknas. Ajax hämtade sig efter förlusten i hemmamötet och vann med 4-1 hemma mot Nijmegen, men nu är det lite skillnad…

Man Utds tre senaste: Ajax (b, EL) 2-0, Liverpool (h) 2-1, Chelsea (b) 3-3.
Ajax tre senaste: Nijmegen (h) 4-1, Man Utd (h, EL) 0-2, Breda (b) 2-0.

TB-tipset: United var överlägset på bortaplan mot ett fegt Ajax som ställde upp med en ensam anfallare. Nu måste holländarna framåt och det kommer att straffa sig. Vi tror på en komfortabel seger för United och spelar en silverpeng på att Sir Alex & Co vinner med två mål eller mer till 2,05 (Bet 365) gånger pengarna.

Skriv en egen kommentar

Vad tycker du? Dela med dig av din åsikt!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.