Speltips: Marseille-Inter : Tipsbloggen.com

Speltips: Marseille-Inter

Februari 22, 2012 av Europa Red.  

Champions League, åttondelsfinal, första matchen
Marseille-Inter
Onsdag 22 februari kl 20.45
Visas på Viasat Fotboll

Marseilles fina ligaform har kommit av sig något med två raka oavgjorda matcher men senast var det två träffar i virket som stoppade dem från en seger. 17-5 i avslut då gör att vi inte är oroliga för den spelmässiga formen. Alou Diarra gjorde målet då men fick utgå skadad och det är tveksamt om han är tillbaka. Loic Remy, Stephane Mbia och André-Pierre Gignac är alla också borta och det är stort minus för offensiven.

Inter blev kraftigt utbuat av hemmapubliken redan i paus senast mot Bologna och laget har nu tre raka förluster och 0-8 i målskillnad. Det råder ingen skadekris heller, bara Walter Samuel saknas, och alla väntar bara på att Claudio Ranieri ska få sparken. Det viktigaste för Inter i kväll kommer att bli att få med sig ett bra resultat, så förvänta er inte någon stor offensiv.

Marseilles tre senaste matcher: Valenciennes (h) 1-1, Bourg Peronnas (b, cupen) 3-1, Lyon (h) 2-2.
Inters tre senaste matcher: Bologna (h) 0-3, Novara (h) 0-1, Roma (b) 0-4.

TB-tipset: Precis allting talar för en målsnål match, och vi har svårt att se hur Inter ska klara sig med den usla form de befinner sig i. Vi spelar en silverpeng på ettan till 2,20 (Ladbrokes) och en silverpeng på att det blir under 2,5 mål till 1,62 (Unibet) gånger pengarna.

Skriv en egen kommentar

Vad tycker du? Dela med dig av din åsikt!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.