Speltips: Manchester Utd-Newcastle : Tipsbloggen.com

Speltips: Manchester Utd-Newcastle

November 26, 2011 av England Red.  

England, Premier League
Manchester Utd-Newcastle
Lördag 26 november, kl 16.00
Visas på tv3

Manchester United har efter stjärnsmällen i derbyt radat upp tre raka segrar i ligan och i veckan tog man dessutom ett stort kliv mot vidare avancemang i Champions League genom, detta efter en pinne hemma mot Benfica. I det mötet saknades nyckelspelare som Rooney och Vidic, båda räknar dock med att vara tillbaka i eftermiddag. På frånvarolistan finns fortfarande Anderson, Owen och Cleverley.

Newcastle fick inte oväntat sin långa förlustfria svit bruten senast då Manchester City blev för svåra på bortaplan, nu väntar ytterligare en stentuff uppgift för Alan Pardews manskap – andra raka nederlaget på väg? Har ett stort frågetecken för viktige Tioté och dessutom får man klara sig utan namn som både Sylvain Marveaux och Leon Best. Tillbaka efter skada är Gabriel Obertan.

Man Utd:s tre senaste: Benfica (b, cl) 2-2, Swansea (b) 1-0, Sunderland (h) 1-0.
Newcastles tre senaste: Man City (b) 1-3, Everton (h) 2-1, Stoke (b) 3-1.

TB-tipset: Manchester United behöver vinna för att sätta press på ärkerivalen City i toppen och manager Ferguson kan glädja sig åt att ha viktiga pjäser som Vidic och Rooney tillbaka i laget. Är normalt sett klassen bättre här och en silverpeng spelas på att laget vinner med minst två bollar till oddset 2,05 (bet365).

Skriv en egen kommentar

Vad tycker du? Dela med dig av din åsikt!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.