Speltips: Fulham-Tottenham : Tipsbloggen.com

Speltips: Fulham-Tottenham

November 6, 2011 av England Red.  

England, Premier League
Fulham-Tottenham
Söndag 6 november, kl 17.00
Visas på Viasat

Fulham kommer till dagens London-derby med två raka segrar i bagaget, detta sedan man i veckan mosat Wisla Wrakow i Europa League med klara siffror hemma på Craven Cottage. I den matchen utgick Danny Murphy skadad och den viktige kaptenen är ett frågetecken inför kvällens match. Tillbaka i truppen är dock både Bryan Ruiz och Moussa Dembele.

Efter en svag start på säsongen har Tottenham spänt musklerna på allvar. Senast besegrades QPR på hemmaplan med klara siffror och därmed noterade man sin sjunde förlustfria ligamatch i följd – noterbart också att man inte i någon av dessa matcher gjort färre än två mål. Har inga nya skadebekymmer och kan ställa en stark elva på benen.

Fulhams tre senaste: Krakow (h, el) 4-1, Wigan (b) 2-0, Everton (h) 1-3.
Tottenhams tre senaste: Kazan (b, el) 0-1, QPR (h) 3-1, Blackburn (b) 2-1.

TB-tipset: London-derby mellan två lag som båda visat upp ett imponerande anfallsspel på slutet. Vi tror på en offensiv, fartfylld och chansrik tillställning på Craven Cottage och spelar en silverpeng på att det blir över 2,5 mål i matchen till oddset 1,90 (bet365).

Kommentarer

1 kommentar till “Speltips: Fulham-Tottenham”
  1. tommys says:

    i skrivande stund har jumbon hela tio poäng upp till “säker mark”.Rögle är säsongens hermes birkin replica Väger normalt sett alldeles för lätt i Lindab Arena i kväll.

Skriv en egen kommentar

Vad tycker du? Dela med dig av din åsikt!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.