Speltips: Inter-Napoli : Tipsbloggen.com

Speltips: Inter-Napoli

Oktober 1, 2011 av Italien Red.  

Italien, serie A
Inter-Napoli
Lördag 1 oktober, kl 20.45
Visas på tv4 sport

Det ångar fortfarande runt Neapel efter segern i Champions league och nye Intertränaren Claudio Ranieri haussar upp kvällens match som en “titelmatch” för att återställa Milanolagets självförtroende. Två raka segrar och piggt offensivt spel ska nu testas på allvar. Wesley Sneijder, Dejan Stankovic och Thiago Motta är alla skadade så mittfältet kommer troligen att bestå av tre man med Cambiasso centralt bakom Forlan, Zarate och Milito. Andrea Ranocchia är avstängd och Giampolo Pazzini testas sent.

Napoli saknar sin talisman Edinson Cavani längst fram och Miguel Britos och Blerim Dzemaili är också borta. Pandev ersätter troligen offensivt då Lavezzi kommer att få springa mycket själv och försöka ta vara på kontringstillfällena. Matchen mot Villarreal var en urladdning och frågan är hur mycket krafter man lyckats återhämta.

Lagens tre senaste matcher:
Inter: CSKA Moskva (b) 3-2, Bologna (b) 3-1, Novara (b) 1-3.
Napoli: Villarreal (h) 2-0, Fiorentina (h) 0-0, Chievo (b) 1-0.

TB-tipset: Efter tre raka bortamatcher ska hemmastarka Inter lyfta igen och nystarten med Ranieri har lovat gott. Napoli kommer något slitet och får det hett om öronen. Vi spelar en silverpeng på ettan till 2,10 (Bet 365) gånger pengarna.

Skriv en egen kommentar

Vad tycker du? Dela med dig av din åsikt!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.