Speltips: Ljungskile-Åtvidaberg : Tipsbloggen.com

Speltips: Ljungskile-Åtvidaberg

September 3, 2011 av Superettan Red.  

Superettan
Ljungskile-Åtvidaberg
Lördag 3 september kl 18
Visas på TV4 Sport

LSK har hysterisk form för närvarande och har samlat ihop 13 av 15 möjliga poäng på de fem senaste matcherna. Dessutom: på dessa fem matcher har laget målskillnaden 12-3 och det har gett ett rejält lyft i tabellen. LSK är faktiskt fyra just nu, men det skiljer nio poäng upp till just Åtvidaberg. Men i den jämna tabellen är det å andra sidan bara sex poäng till nedflyttning neråt. I dag saknas både avstängde Genalvo (19 matcher från start i år) och skadade Josemar (16 matcher från start). Det försvagar defensiven!

Åtvidaberg har åtta matcher utan förlust, öser in mål och är på väg upp i allsvenskan igen. Nu väntar ett tuffare lag, och då är det tungt att Tomas Olsson är småskadad och stannar hemma. Saknas gör också Erik Moberg och Prince Eboagwu, men framförallt den senare har inte varit ordinarie. Oscar Möller, Haris Radetinac och Kristian Bergström såg alla ut att vara i god form när Hammarby kördes över senast.

Ljungskiles tre senaste: Degerfors (h) 1-0, Landskrona (b) 0-0, Sundsvall (h) 3-1.
Åtvidabergs tre senaste: Hammarby (h) 3-1, Värnamo (b) 3-3, Jönköping (h) 2-1.

TB-tipset: Ljungskile har bra formkurva, men startelvans kapacitet ska inte heller överskattas. ÅFF är starkt fysiskt och mycket giftigt framåt. Vi spelar en silverpeng på att Åtvidaberg gör över 1,5 mål i matchen till 2,10 (Bet 365) gånger pengarna.

Skriv en egen kommentar

Vad tycker du? Dela med dig av din åsikt!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.